КОНТАКТ
Осигурително брокерско друштво Седа Брокер АД –Скопје
Дирекција
Адреса
 Ул. Скупи бр. 18, Скопје
Работно време
 08.00 - 16.00
Телефон
 
02/2673-600 лок. 110
E-mail
 
info@sedabroker.com.mk
Пишете ни порака
Акционерското друштво СЕДА БРОКЕР со својата досегашна успешна работа стекна доверба на повеќе од 30.000 клиенти, придружете ни се.

За сите прашања пишете ни порака, а нашиот тим ќе се погрижи да ги добиете сите потребни информации и да Ви помогне да го изберете вистинскиот пакет за сите Ваши потреби.